Description of image

Visie en missie

Als deskundige sparring partner op het vlak van financiële administratie en fiscaliteit verschaffen wij gericht inzicht aan de zelfstandige ondernemer, zodat de onderneming optimaal gestuurd wordt.

Hierdoor heeft de ondernemer – zonder afgeleid te worden door boekhoudkundige en fiscale rompslomp – meer tijd heeft voor het bedrijf. Winstgevendheid en duurzaamheid worden hierdoor gewaarborgd.

Wie zijn wij?

drs. C. Tsang RBc is opgegroeid in een ondernemersgezin. Zijn ouders hadden tientallen jaren een eigen zaak. Ondernemerschap heeft er dus altijd wel in gezeten. Begin 2016 is hij eigenaar van administratiekantoor CFT Finance. Hij heeft bedrijfskunde met als specialisatie accountancy gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de opleiding Certified Management Accountants gestudeerd aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam.

Daarnaast is hij Register Belastingconsulent (RBc). Het Register Belastingadviseur is de beroepsvereniging van belastingadviseurs. Een register belastingconsulent heeft eveneens een permanente educatie verplichting. Jaarlijks worden tientallen uren aan scholing besteed om de fiscale kennis op peil te houden.

 

Lid van het Register Belastingadviseurs 

Lid van Certified Management Accountants