Description of image

Visie en missie

Als deskundige sparring partner op het vlak van financiële administratie en fiscaliteit verschaffen wij gericht inzicht aan de zelfstandige ondernemer, zodat de onderneming optimaal gestuurd wordt.

Hierdoor heeft de ondernemer – zonder afgeleid te worden door boekhoudkundige en fiscale rompslomp – meer tijd heeft voor het bedrijf. Winstgevendheid en duurzaamheid worden hierdoor gewaarborgd.

Wie ben ik?

Ik ben drs. C. Tsang RBc. Opgegroeid in een ondernemersgezin, omdat mijn ouders zelf tientallen jaren een eigen bedrijf hebben gehad. Ondernemerschap heeft er dus altijd wel in gezeten. Sinds 2016 ben ik oprichter en eigenaar van administratie- en belastingadvieskantoor CFT Finance. Ik heb bedrijfskunde met als specialisatie accountancy gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de opleiding Certified Management Accountants (CMA) gestudeerd aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. Een CMA heeft een jaarlijkse permanente educatie verplichting.

Daarnaast ben ik Register Belastingconsulent (RBc). Het Register Belastingadviseur is de beroepsvereniging van belastingadviseurs. Een register belastingconsulent heeft eveneens een permanente educatie verplichting. Jaarlijks worden tientallen uren aan scholing besteed om de fiscale kennis op peil te houden.

Tot mijn klantenkring behoren kleine MKB bedrijven en BV’s die actief zijn in de bouw, horeca, import en export, maritieme sector, coaching, Youtube content creators en IG zorgverleners, verpleegkundigen en alternatieve gezondheidsverleners.

Geregistreerd als belastingconsulent bij de belastingdienst.

Lid van het Register Belastingadviseurs

Lid van Certified Management Accountants